O nama

Falset band - bend za svadbe

Falset bend je profesionalni bend za svadbe koji već dugi niz godina djeluje na Hrvatskoj glazbenoj sceni. Više od 20 godina iskustva u profesionalnim glazbenim vodama pokazatelj su ozbiljnosti i sigurnosti. Naše glazbeno iskustvo stečeno u mnogim glazbenim školama. Kasnije smo iskustvo stekli na raznim eventima i nastupima diljem Hrvatske i inozemstva zasigurno će oduševiti i najzahtjevniji dio publike.

     Falset band svake godine odsvira velik broj evenata. Našim velikim iskustvom rado ćemo Vam pomoći s raznim glazbenim savjetima i prijedlozima da Vaša svečanost bude tulum za pamćenje. Falset band najveći dio zastupa grad Zagreb, Zagrebačku županiju te cijeli Jadran. Za izvođenje programa koristimo vrhunski razglas te light show za osvjetljavanje stage-a i plesnog podija vrhunskim svjetlosnim efektima.

     Na Vašem vjenčanju izvodimo razne stilove glazbe kao što su POP - ROCK, DISCO, FUNKY, LATINO, R&B. Također od 60-tih, 70tih, 80-tih, EVERGREEN, NOVI VAL pa sve do najnovijih svjetskih hitova. Izvodimo i DOMAĆU ZABAVNU, KLAPE, TAMBURAŠKE i popularne tradicionalne hitove. Odlična svirka, glazbena kreativnost i energija, profesionalnost te veliko iskustvo jamstvo su da Vaša svadbena svečanost bude jedinstvena!

 

Bend za svadbe - repertoar